MERSİN / TOROSLAR - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi

E TWINNING SCHOOL 2023-2024

2023-24 Eğitim Öğretim yılında Okulumuz eTwinning Okulu Etiketi almıştır.

-ESEP platformunda belirli kriterleri karşılayan okulumuzun başvurusu sonucunda,

OKULUMUZ

⭐️Paylaşımlı Liderlik

⭐️İş Birliği

⭐️Değişim Öncüsü Olarak Öğrenciler

⭐️Diğer Okullar İçin Model Olma

⭐️Kapsayıcı Ve Yenilikçi Öğrenme

kriterlerine uygunluğu sonucunda

“eTwinning Okulu” ünvanına layık görüldü.

Okulumuzun yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

-E TWINNING OKUL ETİKETİ NEDİR ?

e Twinning Okulu etiketi eTwinning’in okul politikalarına, okuldaki etkinliklere ve mesleki gelişim çalışmalarına entegre edilmesini teşvik eden ve bu konuda başarılı okulların görünürlüğünü artırmayı amaçlayan bir uygulamadır.

-E TWINNING OKULLARI Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

·      Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.

-eTwinning Okulları, tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. eTwinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler.

17-01-2024

Yayın: 17.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 12:48 - Görüntülenme: 66