MERSİN / TOROSLAR - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi

M.T.S.O. Anadolu Lisesi Çağdaşkent Mah. 33230 TOROSLAR/MERSİN
Vizyon
MTSO ANADOLU LİSESİ 1994 yılından itibaren Milli Eğitim Temel Kanunu´nda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayış içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal, evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak belirlemiştir.
Misyon
MTSO Anadolu Lisesi olarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, - Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. MTSO ANADOLU LİSESİ olarak, okulumuzu her alanda daha ileri götürmek, okulumuzun başarısını arttırmak, öğrencilerimize en iyi imkanları sunma çabası içindeyiz.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin tamamına yakını kaliteli bir yükseköğretim programına yerleşmektedir.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kalorifer-Klima
Belediye otobüsü, GİMEM ve KURDALİ dolmuş hattı ile ulaşılabilir.
Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı
3 km